vineri, 8 mai 2009

Pantaloni la moda in 2009






M-am tot uitat pe net ce fel de pantaloni sa mai caut pe la sold-uri...Asta pentru ca ai mei nu sunt milionari in dolari si trebuie sa imi iau haine cu cap si cat de cat pe trend chiar daca nu imi permit sa am fitze ca sunt la balet si asta e mai mult decat fitzele.
SO......
Pentru acelea dintre voi pentru care purtatul blugilor skinny a fost un cosmar, bucurati-va, caci designerii au scos de la naftalina pantalonii largi si cei foarte largi. Fie drepti, evazati, cu talia inalta, sau pana la glezna, pantalonii largi ascund o serie de defecte, lucru ce ii face de dorit pentru multe dintre noi.


Pana la glezna sau deauspra gleznei Daca nu ai gleznele groase, arata-ti-le prin adoptarea unor pantaloni pana la glezna sau deasupra ei. Ii pot combina in stilul militaresc sau cel de echitatie.
Talia inalta Pantalonii cu talie inalta sunt excelenti pentru sezonul rece in primul rand pentru ca-ti acopera spatele si-l mentin cald. Apoi pentru ca ascund imperfectiuni ca, o burtica mai mare sau picioare scurte. Herve Leger propune pantaloni cu talie asa de inalta incat ajung pana sub sani.


Luciosi Fie ca e vorba de un material lucios, cum este satinul fie ca au incrustatii de fire stralucitoaresau paiete sau sunt din piele sau latex, pantalonii luciosi sunt alt articol vestimentar potrivit pentru serile la club. Totusi, daca iti plac lucrurile lucioase si vrei sa porti si ziua astfel de pantaloni, poti imbraca pantalonii din catifea, pentru ca acest material capteza si reflecta lumina intr-un mod spectaculos.








pentru mai multe detalii vezi http://frumusete.ele.ro/ (FOARTE FAIN SITE)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

bidverising